NASTUPIO KUD „CAR DUŠAN“: Muzička manifestacija kod Paraćina

Зорана Рашић
Zorana Rašić

16. 08. 2023. u 17:22

KULTURNO-umetničko društvo “Car Dušan“, mladi paraćinski solisti i „HIT orkestar“ Mome Krstića, bili su deo zabavno-muzičkog programa koji je sinoć organizovan u selu Krežbinac kod Paraćina.

НАСТУПИО КУД „ЦАР ДУШАН“: Музичка манифестација код Параћина

Foto: Z. Rašić

Događaj je upriličen povodom seoske slave, a „potpisao“ ga je Kulturni centar te opštine kao manifestaciju „Kulturno-muzičke svečanosti“ koja traje već treću godinu.

 Kako je naveo Dejan Milenković, predstavnik  Organizacionog odbora koji je program realizovao, svrha je oživljavanje tog sela.

Bar za jedno veče taj cilj je ostvaren jer je muzičkoj fešti prisustvovao veliki broj meštana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis