DVE PREDSTAVE POD OTVORENIM NEBOM: U Zrenjaninu 9. avgusta

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

08. 08. 2023. u 13:00

UZ hladno, ukusno pivo, improvizacija baš dobro paše, rukovodili su se organizatori Kulturnog centra u Zrenjaninu, u okviru manifestacije Dani piva, u bašti Gradske kuće osmoslili zanimljiv program, uz predstavu, autorski projekat Srđana J. Karanovića Hajde da improvizujemo, u sredu 9. avgusta uveče.

ДВЕ ПРЕДСТАВЕ ПОД ОТВОРЕНИМ НЕБОМ: У Зрењанину 9. августа

KCZ

Ova predstava nastala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u Karanovićevoj režiji, a rađena je sa klasom glume u sedmom semestru, zasnovana na improvizaciji kao spontanoj igri u kojoj učesnici, poput dece koriste maštu da bi kreirali šta god požele. Sve što glumci budu izvodili na sceni nastaće tog trenutka pred prisutnom publikom, a u predstavi igraju mladi glumci, Jovana Berić, Marta Bogosavljević, Luka Grbić, Teodora Dragićević, Andrija Đorđević, Đorđe Kadijević,Aleksa Marković, Nikola Mijatović, Iva Milanović i Mina Nenadović.

Druga predstava pod otvorenim nebom, u nedelju 13. avgusta je kabaretska komedija Šta muškarci/žene žele, koja govori  o muško-ženskim odnosima,  u kojoj se svako može prepoznati.

Predstavu je režirala Mirjana Karanović a igraju Tijana Janković i Ivan Ivanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)