NEDELJNE VOŽNJE FIJAKERIMA: U Kikindi ponovo besplatan ugođaj za turiste i goste (FOTO)

Рада Шегрт
Rada Šegrt

21. 07. 2023. u 17:54

Razgledanje Kikinde i njenih najlepših delova ponovo će biti moguće iz fijakera, jer će od nedelje ponovo početi vožnje i razgledanje grada na ovaj način.

НЕДЕЉНЕ ВОЖЊЕ ФИЈАКЕРИМА: У Кикинди поново бесплатан угођај за туристе и госте (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

U ovaj letnji program turističke ponude grada uključila su sev oba konjička kluba: “Banat” I “Kikindsko konjičko udruženje” čiji će članovi u svojim karucama prevoziti turiste, goste i druge građane. Vožnje su besplatne i svako ko se vozi nije obavezan da plaća fijakeristu, ali bi bilo lepo da ga počaste, naravno, ukoliko žele, jer na taj način iskazuju da su zadovoljni.

Foto: R. Šegrt

Nedeljna vožnja fijakerima u Kikindi

- Prve vožnje fijakerima ove godine počinju u nedelju, od 18 sati i trajaće do 20 i 30. Start je na početku Dositejeve ulice, tačnije na mestu gde se spajaju pešačka zona trga i ove ulice. Putanja kretanja fijakera ista je kao i prošle godine – navela je Jasmina Milankov, v.d. direktorka Turistićke organizacije Kikinde.

Foto: R. Šegrt

Fijakerima kroz najlepšu ulicu

Fijakeri voze Dositejevom, pa Semlačkom, a odatle ulaze u Ulicu generala Drapšina, koja je jedna od najlepših zelenih ulica na svetu. Vožnja ispod gustih krošnji stabala u ovoj ulici posebna je ugođaj.

Foto: R. Šegrt

Razgledanje Kikinde iz fijakera

Razgledanje Kikinde iz fijakera uvedeno je prošle godine, kao deo turističke ponude, i oduševljeno je prihvaćeno od građana, njihovih gostiju, rođaka koji dolaze iz drugih gradova, a posebno stranaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)