PRIJEM ZA ČLANOVE KIK BOKS KLUBOVA NOVOG SADA I BEČEJA: Podrška treneru Milunu Milenkoviću Lunetu

Z. G.

29. 06. 2023. u 14:48

U ZNAK podrške treneru Kik boks kluba Kosovska Mitrovica Milunu Milenkoviću, koga je  13. juna uhapsila takozvana kosovska policija, članove deset novosadskih Kik boks klubova i Kik boks kluba Bečej primio je danas u Novom Sadu član Gradskog veća Ognjen Cvjetićanin.

ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ КИК БОКС КЛУБОВА НОВОГ САДА И БЕЧЕЈА: Подршка тренеру Милуну Миленковићу Лунету

Pres služba Grada

- Na inicijativu predsednika Kik boks saveza Srbije Miodraga Jotića, okupili smo se da pružimo podršku našem sportisti, saborcu, prijatelju i čoveku, koji je svojim predanim radom naučio mnoge generacije sportskim veštinama, fer pleju i pravim vrednostima - istakao je Cvjetićanin na prijemu u Gradskoj kući i izrazio solidarnost sa porodicom uhapšenog trenera.

- Tu smo da njegovoj porodici pružimo materijalnu i moralnu podršku - naglasio je Cvjetićanin.

Kako se dodaje u saopštenju, predsednik Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić je zahvalio na prijemu u znak podrške treneru Milunu Milenkoviću Lunetu.

- Na ovaj način mu dajemo svu moralnu i sportsku podršku i ono što želimo da istaknemo je da nije sam. Svi smo uz njega, takmičari, reprezentativci i treneri klubova, kao i predsednik Kik boks saveza Vojvodine Žarko Radović - rekao je Jotić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)