REKONSTRUKCIJA KAKVA NIJE VIĐENA 50 GODINA: Radovi u Svilajncu u punom jeku (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 05. 2023. u 18:05

REKONSTRUKCIJA Krive čaršije u Svilajncu u punom je jeku.

РЕКОНСТРУКЦИЈА КАКВА НИЈЕ ВИЂЕНА 50 ГОДИНА: Радови у Свилајнцу у пуном јеку (ФОТО)

Foto:SO Svilajnac

Zamenjene su azbestne vodovodne cevi, radi se kanalizacija i kišna kanalizacija, menjaju se elektro i instalacije za gas, optički kablovi... Radi se i fontana, novi behaton…Kriva čaršija dobiće potpuno novi izgled.

-Oakva rekonstrukcija u gradu nije rađena u poslednjih 50 godina. Vreme nas do sada nije poslužilo, ali se sada radovi intenziviraju. Plan je da do početka jula i letnje sezone prvi deo Krive čaršije bude završen – rekao je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac, koji je danas obišao radove.

On je dodao da trenutno rekonstruiše i Topličina ulica. Zamenjena je azbestna cev koja je prolazila i kroz ovu ulicu, a u toku su radovi na kanalizaciji i kišnoj kanalizaciji. U planu je izrada novog kolovoza i trotoara.

Tokom jula i avgusta neće biti radova u Krivoj čaršiji. Oni će biti nastavljeni u septembru kada će se raditi rekonstrukcija od spomenika Stevana Sinđelića do glavne ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom