JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ RAZGLEDANJA GRADA: U Kikindi održan prvi festival balona (FOTO)

R. Š.

22. 05. 2023. u 08:00

Kikinđani su od petka do nedelje imali jedinstvenu priliku da panoramski razgledaju svoj grad iz ptičje perspektive i to iz vazdušnih balona, jer je u ovom gradu održan prvi Festival balona.

ЈЕДИНСТВЕН ДОЖИВЉАЈ РАЗГЛЕДАЊА ГРАДА: У Кикинди одржан први фестивал балона (ФOTO)

Foto: TO Kikinde

 Ovu jedinstvenu priliku građanima je pružila Turistička organizacija, kao organizator „balonijade“. Baloni u centru grada bili su postavljeni već u četvrtak po podne, radi razgledanja i fotografisanja, a naredna dva dana na izletištu Staro jezero organizovano je poletanje.

- Letenje je bilo dva puta u toku dana i to u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim satima, jer su tada bili povoljni vremenski uslovi. Nažalost, u subotu po podne letenje nije bilo moguće, jer je pilot procenio da je vetar jak i da nije pogodno za uzlatenja. Vremenske okolnosti procenjivao je isključivo pilot balona. Bilo je veliko interesovanje za letove i imali smo dosta prijava građana, pa smo sve one koji su se ranije prijavili telefonom, nekoliko sati ranije, obaveštavali o tačnom terminu poletanja – saopšteno je iz Turističke organizacije Kikinde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije