KRAJIŠKA ULICA U PETROVARADINU DO KRAJA GODINE U NOVOM RUHU: Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio gradilište

Z. G.

22. 03. 2023. u 20:07

RADOVE na izgradnji saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom u Krajiškoj ulici u Petrovaradinu, za koje je iz novosadskog gradskog budžeta izdvojeno više od 158 miliona dinara, obišao je danas gradonačelnik Milan Đurić.

КРАЈИШКА УЛИЦА У ПЕТРОВАРАДИНУ ДО КРАЈА ГОДИНЕ У НОВОМ РУХУ: Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио градилиште

Pres služba Grada

RADOVE na izgradnji saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom u Krajiškoj ulici u Petrovaradinu, za koje je iz novosadskog gradskog budžeta izdvojeno više od 158 miliona dinara, obišao je danas gradonačelnik Milan Đurić.

- Ova investicija usledila je nakon predloga građana. U Krajiškoj ulici biće izgrađena saobraćajnica, javna rasveta i atmosferska kanalizacija a zastarela vodovodna mreža biće rekonstruisana – rekao je gradonačelnik napominjući da će biti omogućen dvosmerni saobraćaj u celoj dužini ulice.

Radovi bi, kako je planirano, trebalo da budu gotovi do kraja godine.

Nakon obilaska gradilišta Đurić je posetio i Mesnu kancelariju „Petrovaradin“ gde je razgovarao sa starijim sugrađanima. Oni su izneli šta im je potrebno za bolje funkcionisanje njihove mesne organizacije, kao i predloge kojima bi dodatno bio unapređen kvalitet života penzionera iz Petrovaradina. Gradonačelnik je tom prilikom razgovarao i sa šahistima, koji koriste prostorije Mesne zajednice, odnosno članovima jednog od najuspešnijih novosadskih šahovskih klubova, Kraljica PTT,  koji je postao prvoligaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)