PESNIČKE RUKOVETI: Krajinski književni klub raspisao konkurs za poeziju

S. M. J.

14. 03. 2023. u 15:18

KRAJINSKI književni klub iz Negotina raspisao je konkurs za zbornik „Pesničke rukoveti“. Tema je slobodna, a rok za slanje je 15. april.

ПЕСНИЧКЕ РУКОВЕТИ: Kрајински књижевни клуб расписао конкурс за поезију

Foto: S.M.J.

Zainteresovani za učešće na konkursu za zbornik “Pesničke rukoveti” do 15. aprila trebalo bi da pošalju svoje pesme, najviše do tri, koje prethodno nisu  objavljene ni u štampanom ni u elektronskom obliku, s tim da pesma ne sme biti duža od 30 stihova.

Pesme se šalju isključivo u elektronskoj formi na mejl nitogenum@gmail.com  u vord formatu, tajms nju roman, veličina fonta 12, sa naznakom za konkurs „Pesničke rukoveti“ u dva mejla. Prvi mejl treba da bude naslovljen nazivom dela i potpisan šifrom, a drugi treba da bude naslovljen nazivom šifre i da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon, mejl i kratku književnu biografiju autora.

Kotizaciju, u visini od 800 dinara, plaćaju samo autori čije će pesme odlukom komisije biti uvrštene u Zbornik. Uz zbornik objavljeni autori dobiće i primerak Časopisa za književnost, umetnost i kulturu “Buktinja”, a pojedini i mogućnost da budu štampani u ovoj publikaciji.

-Pravo učešća na konkursu zbornika imaju svi autori/ke koji pišu na srpskom, bosanskom, hrvatskom ili  crnogorskom jeziku. Radovi se ne honorarišu. Organizator konkursa, priređivač i izdavač zbornika ne odgovaraju za povredu autorskih prava od strane pojedinaca koji učestvuju na konkursu. Kontakt za dodatne informacije: +38160 0104670 ili na mejl - navode u Krajinskom književnom klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)