NESVAKIDAŠNJI VANDALIZAM U CENTRU PROKUPLJA: Iz salona ukradeno 39 venčanica, a lokal uništen mašinskim uljem (FOTO)

D. Z.

10. 03. 2023. u 17:12

U CENTRU Prokuplja opljačkan je i demoliran salon venčanica iz kojeg je, prema rečima vlasnice Dragice Pavlović, ukradeno 39 venčanica.

НЕСВАКИДАШЊИ ВАНДАЛИЗАМ У ЦЕНТРУ ПРОКУПЉА: Из салона украдено 39 венчаница, а локал уништен машинским уљем (ФОТО)

FOTO D.Z.

Osim pljačke venčanica čija je vrednost oko 30 .000 evra čitav salon je isprskan mašinskim uljem čime je u prethodno renoviranom i uređenom salonu pričinjena šteta koja se procenjuje na oko 15.000 evra. Pljačka i demoliranje salona dogodilo se prema rečima vlasnice pre nedelju dana kada su slučaj i prijavili policiji ali pomaka u istrazi nema.

- Javnosti smo se obratili tek juče i danas jer smo prvih par dana bukvalno bili u šoku. Nismo bili svesni šta nam se dogodilo jer je ovo trauma za čitav život - priča za Novosti vlasnica salona Dragica Pavlović koja odmah dodaje da ona i suprug ne sumnjaju ni u koga jer kako tvrdi nemaju neprijatelja.

Bar ne poznatih, a od obaveza kaže, da nemaju previše vremena ni za druženje.

- Ipak, sada shvatamo da je ovaj vandalizam usmeren direktno na nas, jer zašto bi neko pokrao venčanice iz tek otvorenog salona, koji nismo stigli ni da izreklamiramo.A polivanje prerađenim uljem je toliko staršno da i dalje nemam reči. Osim podova i nameštaja uništili su i sve zidove - dodaje naša sagovornica.

Objašnjava da je zgrada u kojem se nalazi salon pokrivena kamerama.

- Izluđuje me to što nema napretka u policijskoj istrazi pogotovu što su kamere snimile auto u kojem su odvezene venčanice- ističe Dragica koja konstatuje da je stan isprskan sa najmanje šet litara ulja koje je, kako kaže , moralo biti negde kupljeno.

I dok opominje da je stan teško renovirati zbog mašinskog ulja kojim su oštećeni zidovi i pod, kao i nameštaj, Dragica ponavlja da se salon nalazi u zgradi na prvom spratu i da zgrada i stan imaju blindirana vrata koja se otvaraju pod šifrom, zbog čega smatra da je počinioce lakše pronaći jer u zgradi nije ništa obijeno, već su uši na vrata.

Inače, povodom ovog slučaja policija u Prokuplju se još nije oglašavala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!