ANKETOM PROVERAVAJU MIŠLJENJE GRAĐANA: Nišlije će se jednom godišnje izjašnjavati o javnom gradskom prevozu

J. Ć.

09. 03. 2023. u 16:15

GRAĐANI Niša moći će jednom godišnje da se izjasne o kvalitetu gradskog i prigradskog prevoza i ukažu na eventualno nezadovoljstvo. 

АНКЕТОМ ПРОВЕРАВАЈУ МИШЉЕЊЕ ГРАЂАНА: Нишлије ће се једном годишње изјашњавати о јавном градском превозу

J. Ć.

Ovo je usvojeno na Gradskom veću na poslednjoj sednici, a u okviru izmena i dopuna odluke o javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika. 

Građani će se o kvalitetu gradskog i prigradskog prevoza izjašnjavati posredstvom ankete.

Miljan Anđelković iz Gradske uprave za komunalne delatnosti rekao je na sednici Gradskog veća da je Direkcija dužna da 15 dana nakon završene ankete prosledi rezultate.

- Ukoliko većina građana nije zadovoljna pruženom uslugom, Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove sačinjava informacije sa predlogom za otklanjanje nedostataka i dostavlja ih Gradskom veću - istakao je Anđelković.

Prema njegovim rečima, otklanjanje svih potencijalnih nedostataka biće moguće kada Gradsko veće usvoji predložene mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!