NOVA SEZONA OBNOVE NOVOSADSKIH SAOBRAĆAJNICA: Radovi počinju sutra u u Veterniku i Futogu

Z. G.

28. 02. 2023. u 15:01

OVOGODIŠNjA sezona tekućeg održavanja puteva na području Grada Novog Sada počinje 1. marta u Veterniku i Futogu, radovima na popravkama kolovoza u po dvema ulicama tih naselja.

НОВА СЕЗОНА ОБНОВЕ НОВОСАДСКИХ САОБРАЋАЈНИЦА: Радови почињу сутра у у Ветернику и Футогу

Pres služba Grada

Radnici i mehanizacija biće raspoređeni u veterničkim ulicama Zoje Mirosavljević i Kosova, odnosno u ulicama Nade Dimić i Rakovačkoj u Futogu.

- U ponedeljak 6. marta počeće obnova kolovoza na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića-Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe, koji će trajati oko nedelju dana – navedeno je u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika, uz napomenu da će zbog tih radova biti obustavljen saobraćaj na tom delu Bulevara Slobodana Jovanovića ali će raskrsnica biti prohodna.

Realizovanje ovogodišnjeg Programa održavanja objekata putne privrede na području Novog Sada zajednički finansiraju Grad i Pokrajina ukupnim iznosom od 1,7 milijardi dinara, od čega je 700 miliona planirano u budžetu AP Vojvodine, za radove na rehabilitaciji saobraćajnica u urbanim delovima grada i u prigradskim naseljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)