NASTAVLJENA OBNOVA NOVOSADSKIH PARKIRALIŠTA: Novi parkinzi za 70 automobila i 30 bicikala

Z. G.

20. 02. 2023. u 12:06

JKP “Parking servis” počinje danas rekonstrukciju postojećih parkirališta i trotoara u Ulici dr Ivana Ribara na Limanu, gde će, na površini od oko 1.000 kvadratnih metara, biti obnovljeno 70 parking mesta kao i 100 kvadrata trotoara.

НАСТАВЉЕНА ОБНОВА НОВОСАДСКИХ ПАРКИРАЛИШТА: Нови паркинзи за 70 аутомобила и 30 бицикала

Parking servis

- U radovima, za čije je izvođenje dat rok od 120 dana, biće korišćene raster ploče, koje su u poslednje vreme nezaobilazne u uređenju parking prostora kao najbolje i najprihvatljivije ekološko i estetsko rešenje za uređenje parking mesta – saopšteno je iz „Parking servisa“ uz napomenu da će na tom prostoru biti postavljen i parking za 30 bicikala.

U saopštenju se dodaje da građani koji stanuju u Ulici dr Ivana Ribara a imaju automobil u svom vlasništvu mogu da, na blagajni preduzeća ili elektronskim putem, kupe povlašćenu stanarsku kartu po ceni od 200 dinara mesečno, koja će važiti za parkirališta na Bulevaru oslobođenja. Sva ostala parkirališta u tom delu grada nisu pod naplatom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)