POJEFTINILA DRVA U PARAĆINU: Na društvenim mrežama ova vrsta ogreva nudi se i za 6.500 dinara po kubiku

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 02. 2023. u 19:56

DOBRI domaćini koji su prošlog leta ili početkom jeseni kupili ogrevno drvo za zimu po ceni koja je dostizala i do sto evra po kubiku, očigledno da su sa kupovinom požurili na svoju štetu.

ПОЈЕФТИНИЛА ДРВА У ПАРАЋИНУ: На друштвеним мрежама ова врста огрева нуди се и за 6.500 динара по кубику

Foto: Z. Rašić

Prošle godine pre početka grejne sezone u gradu na Crnici drva su dramatično poskupela, a svako odlaganje kupovine činilo se još rizičnijim. Prodavci su govorili da cena može samo da raste.

U gradu na Crnici, međutim, sada se mogu kupiti drva po ceni koja je još malo pa duplo niža.  Društvene mreže preplavljene su oglasima u kojoj se ovaj ogrev prodaje za 6.500 dinara za kubni metar, a ima i ponude cepanog drveta u džakovima po ceni od 600 dinara za džak.

- Nije trebalo da prošlog septembra kupim 15 kubika po 10.000 dinara, a i to sam jedva našao za tu cenu. Jeste da je kvalitet bolji nego drvo koje je sada u ponudi, ali je i cena drastično niža. Zima je bila blaga, pa sam mogao i da uštedim malo novca – kaže Jovica Milić, koji ima kotao na čvrst energent u svom domaćinstvu.

Ovih dana u ponudi u Paraćinu su mešana tanja drva, bagrem i brest, ali uporniji kupci svakako mogu naći i ogrev boljeg kvaliteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!