BEKRIJALI ZA VIKEND: Kontrole pirotske saobraćajne policije

V. ĆIRIĆ

07. 02. 2023. u 06:20

TOKOM minulog vikenda, pirotska saobraćajna policija, isključila je iz saobraćaja osam pijanih vozača,među kojima je jedan sa čitavih 2,06 promila alkohola u krvi, odnosno bio je u stanju potpune alkoholisasnosti. Dvojica su zadržana u prostorijama policije do istrežnjenja.

БЕКРИЈАЛИ ЗА ВИКЕНД: Контроле пиротске саобраћајне полиције

V.Ć.

Takođe tokom vikenda, na području koje kontroliše saobraćajna policija, dogodile su se četiri nezgode, usled prebrze vožnje, odnosno zbgo nepoštovanja uslova na putu, kao što je poledica i  klizav kolovoz. 

Povređenih nije bilo, ali je načinjena znatna materijalna šteta. Iz policije apeluju na vozače da prilagode vožnju uslovima na putu jer je kolovoz klizav i mokar, odnosno  zaleđen. Podsećaju na obaveznu upotrebu zimske opreme.Saobraćaj u pirotskom okrugu se odvija nesmetano, a vidljivost je dobra-kažu u Policiji.

Iz Štaba za vanredne situascije u Pirotu upozoravaju vozače da narednih dana slede ledene temperature i ledenim kolovozi i pozivaju na veću opreznost, odnosno korišćenje automobila  samo ukoliko je to neophodno.

BONUS VIDEO - NI ONA NIJE IZDRŽALA: Zemljotres u Gazijantepu srušio tvrđavu staru 2.000 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju