VEČE PUNO DOMAĆEG ROKA: "Jagodinska novogodišnja čarolija", građani večeras uživali u koncertu Škart benda (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 01. 2023. u 22:10

U OKVIRU „Jagodinske novogodišnje čarolije“, za meštane grada na Belici koncert na Gradskom trgu održao je Škart bend.

ВЕЧЕ ПУНО ДОМАЋЕГ РОКА: Јагодинска новогодишња чаролија, грађани вечерас уживали у концерту Шкарт бенда (ФОТО)

Foto:Z.Gligorijević

Svirali su rokenrol standarde, neke domaće pesme, a najviše autorske pesme, jer je to bila prilika da ovaj bend, koga čine Jagodinci i Kragujevčani, promovišu EP album koji je nedavno izašao.

-Škart bend je sastav koji svira rokenrol bluz, zapravo, hardrok-bluz je naš žanr. Reakcije na album su pozitivne. Prvi spot nam je prošao odlično, imamo još jedan u pripremi, pa se nadamo da će i on dobro biti prihvačen – ocenjuje Aleksandra Stefanović, vokal i bas gitaristkinja i autor pesama Škart benda.

ć

Ona dodaje da je bend svirao i letos i da je bilo odlično. Organizacija oba koncerta je bila na nivou. Dosta Jagodinaca, prema njenoj proceni, voli da sluša rok muziku, ali, nažalost, nemaju često priliku da uživaju u ovoij vrsti muzike.

-Kad god imamo priliku, mi dođemo da predstavimo nešto novo. Biće prilike i a Srpsku novu godinu. Za doček Nove godine nije bilo većih kocerata, već su oni bili „razbijeni“ na manje popodnevne konmcerte. Najbitnije je da ima sadržaja, koji na svakih nekoliko dana okupljaju naše sugrađane na Gradskom trgu – zaključila je Aleksandra Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)