U VITRINAMA VIŠE OD 600 PEHARA: Paraćinski ribolovci minule godine bili svetski i balkanski šampioni (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 01. 2023. u 20:15

ZA PARAĆINSKU Organizaciju sportskih ribolovaca "Mrena" minula godina, u kojoj su obeležili sedam decenija postojanja, još jedna je u nizu izuzetno uspešnih.

У ВИТРИНАМА ВИШЕ ОД 600 ПЕХАРА: Параћински риболовци минуле године били светски и балкански шампиони (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/OSR Mrena

Mada je u vitrinama OSR "Mrena" više od 600 pehara osvojenih na različitim takmičenjima tokom prethodnih decenija, poslednjih nekoliko godina ribolovci  ovog kluba izuzetno su uspešni ne samo u srpskom, već i u međunarodnom ribolovu.

Vladan Mrkušić, kao član reprezentacije Srbije, izborio se za titulu svetskog prvaka u disciplini plovak na svetskom prvenstvu  u Hrvatskoj. Titula svetskog šampiona u disciplini fider osvojena je u Belgiji, a takmičar reprezentacije Srbije iz "Mrene" je bio Miloš Petković.

Foto: Fejsbuk/OSR Mrena

Ribolovačka godina definitivno je protekla u znaku "Mrene", potvrđuje njen predsednik Miroslav Mitrović. Ekipa "Mrene" je aktuelni prvak Balkana u disciplini fider, a klub ima i državnog prvaka u disciplini SPIN, pa je u grupi trofejnijih ribolovačkih udruženja u Srbiji, a svakako među najtrofejnijim sportskim klubovima u Paraćinu.

"Mrena" je takođe lane uspela ekipno da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u disciplini fider koje se održava ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)