NOVI ATAK NA DŽEP: U Subotici skuplje komunalije, parkiranje, zakup tezgi, održavanje groblja...

J. L.

04. 01. 2023. u 21:57

GRADSKO veće Subotice dalo je saglasnost za korekciju cena usluga devet javnih i javno komunalnih preduzeća.

НОВИ АТАК НА ЏЕП: У Суботици скупље комуналије, паркирање, закуп тезги, одржавање гробља...

foto: J.L.

Od 1. februara, čista voda i usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda poskupeće za čak 25 odsto, a u istom procentu poskupeće i usluge sakupljanja, odvoženja i deponovanja komunalnog otpada. Skuplje će biti i usluge održavanja groblja, a zakupci pijačnih tezgi mogu računati na poskupljenje od deset odsto.

Ulaznica na bazene i klizalište će stajati 250 dinara, dok će usluge čišćenja i kontrole dimnjaka umesto 1.754 dinara, koštati 2.192, 50 dinara. Sat parkiranja u crvenoj zoni koštaće 55 dinara, u žutoj zoni sat vremena parkiranja građani će plaćati 45 dinara, a u plavoj zoni 30 dinara. 

Od narednog meseca, karta za jednu vožnju  u gradskom prevozu će koštati 120 dinara ako se kupuje kod vozača, odnosno 90 dinara u pretprodaji.

Gradsko veće odobrilo je i poskupljenje usluga taksi prevoza, pa po novom cenovniku start u dnevnoj tarifi košta 150 dinara, a pređeni kilometar 85 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!