DAVID (6) DOBIO MODERNA KOLICA: Udruženje "Čepom do osmeha" dodelilo cerebralno paralizovanom dečaku

Lj.P.

29. 12. 2022. u 14:20

HUMANITARNO ekiloška organizacija "Čepom do osmeha" iz Novog Sada, danas je dodelila 70. pomagalo.

ДАВИД (6) ДОБИО МОДЕРНА КОЛИЦА: Удружење Чепом до осмеха  доделило церебрално парализованом дечаку

FOTO:Čepom do osmeha

Šestogodišnji dečak David  Radaković iz Golubinaca, koji od rođenja boluje od cerebralne paralize, danas je dobio moderna dinamik hodalicu koja će mu omogućiti da se lakše kreće, što će umnogome olakšati svakodnevni njegov, i život njegove porodice, majci Slađani i sestri Nikoliji.

Pomagalo je danas uručeno Davidu u Golubincima u domu porodice Radaković u Ulici Pazovačka 7. Osmeh i na Davidovom licu je, kako navode u "Čepom do osmeha", uspeh svih nas. Za hodalicu koju su mu obezbedili, bilo je potrebno tri tone čepova, odnosno 1.500.000 komada plastičnih čepova. Uručenju su se pridružili i Dajana Vasić, Savić Maja i Danijel, meštani koji Davidu i njegovoj porodici pomažu kad god su u mogućnosti.

- Želimo da svi koji učestvuju u humanitarno-ekološkoj akciji "Čepom do osmeha" i sakupljaju čepove, videli rezultat svog zalaganja, odnosno davidov osmeh - navode u ovoj organizaciji. - Do sada je sakupljeno više od 850 tona plastičnih čepova i uručeno 70 pomagala. - Hvala svim humanim ljudima, vi ste heroji koji čine da ovaj svet bude srećnije mesto za svu decu. Svi smo na istom zadatku i ne smemo prestati da pomažemo drugima i ujedno čuvamo životnu sredinu.


BONUS VIDEO - ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENjE: Rade Šerbedžija u Kikindi posle trideset jedne godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)