DAN NAJVEĆE OSNOVNE ŠKOLE U KIKINDI: „Žarko Zrenjanin“ proslavio 67. rođendan (FOTO)

R. Š.

09. 12. 2022. u 22:05

U OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Kikindi danas je bilo veselo, kreativno, radno i svečano. Sve je vrvelo od đačke graje, ali i kreativnosti, jer je ustanova obeležila 67 godina rada, a tim povodom organizovane su brojne aktivnosti.

ДАН НАЈВЕЋЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У КИКИНДИ: „Жарко Зрењанин“ прославио 67. рођендан (ФОТО)

Foto: OŠ "Žarko Zrenjanin"

Pre podone bile su priređene radionice, u kojima su učestovali i roditelji učenika, održane su likovne, muzičke i plesne tačke, tako da je bilo mnogo zanimljivije nego na klasičnoj nastavi. Zbog toga su u ovom danu jednako uživali đaci, nastavnici i roditelji.

Ovo je, inače, najveća osnovna škola u Kikindi, ali i Severnobanatskom okrugu, jer ima 560 đaka, u 24 odeljenja. Škola je dobro opremljena, pa i nastavnici i đaci imaju dobre uslove da izvode i slušaju kvalitetnu nastavu.

- Svi kabineti su opremljeni video-bimovima i imamo „smart table“. Svake godine, uz podršku lokalne samouprave, ulaže se novac za bolje uslove rada i napredak nastave. Ove godine tri miliona dinara uloženo je u zamenu rasvete, pa saada imamo led-panele. Održavamo i isti broj đaka već godinama na šta smo posebno ponosni – istakao je direktor Tihomir Farkaš.

Proslavi dana ove škole prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)