KARAVAN UHVATI FILM ZAPOČINJE PUTOVANJE: Besplatne projekcije u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu

Lj.P.

01. 12. 2022. u 19:09

KARAVAN "Uhvati film" započinje svoje putovanje, a u obilasku gradova, besplatne projekcije biće organizovane u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu.

КАРАВАН УХВАТИ ФИЛМ ЗАПОЧИЊЕ  ПУТОВАЊЕ: Бесплатне пројекције у Новом Саду, Краљеву и Нишу

FOTO:Uhvati film

Prva stanica na ovom filmskom putovanju, na kom će biti prikazani najbolji filmovi sa 20. Međunarodnog festivala "Uhvati film", je Novi Sad. Ovde će, u saradnji sa Novosadskim volonterskim centrom, a povodom međunarodnog dana volontera, 3. decembra od 17 sati u Kineskoj četvrti biti organizovane projekcije.

Karavan "Uhvati film" će 5. decembra biti u Kraljevu od 18 časova u Kraljevačkom udruženju za pomoć osobama sa autizmom (Dositejeva 3G), u saradnji sa Kreativnom radionicom Kraljevo, Kraljevačkim udruženjem sa pomoć osobama sa autizmom i Unijom organizacija OSI Grada Kraljeva.

Filmsko putovanje se završava u Nišu, gde će 12 . decembra od 12 sati u EU info point Niš (Vožda karađorđa 5) biti prikazani filmovi.

"Uhvati film" je jedini regionalni filmski festival na temu invalidnosti, a organizuje se u Novom Sadu svake godine i predstavlja kratkometražne filmove na temu invalidnosti, kao i bogat umetnički program u kojem su osobe sa invaliditetom akteri i autori.

Karavan "Uhvati film" podržalo je Ministarstvo kulture i informisanja, Ministarstvo za rad,zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i EU delegacija u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!