POKLON GRADU ZA DVE DECENIJE POSTOJANJA: Kruševac dobio zanimljiv mural (FOTO)

S.Babović

10. 11. 2022. u 18:53

POPULARNI gradski mesečnik “Grad” poklonio je sugrađanima mural povodom jubileja,koji je obeležen danas u Legatu Milića od Mačve u Kruševcu.

ПОКЛОН ГРАДУ ЗА ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈАЊА: Крушевац добио занимљив мурал (ФОТО)

Foto: Grad

Mural je rad umetnice Kaće Dimitrijević, a Kruševljani ga mogu videti na stambenoj zgradi kod Trga Kosturnica. Brojni novinari lokalnih i nacionalnih medija,saradnici i prijatelji ove medijske kuće pridružili su se proslavljanju 20 godina izlaženja lista.

- Mural je posvećen našem osnivaču, Slobodanu Bobanu Milovanoviću, koji je preminuo 2010. godine i nekima od naših sagovornika, ljudima koju su u oblastima kojima su se bavili ostavili trag u Kruševcu, a na žalost, nisu više sa nama - kaže za “Novosti” Jelena Božović, glavna urednica “Grada”. - Od prvog broja smo se trudili da čitaoce, publiku i zajednicu informišemo objektivno, profesionalno i bez predrasuda.

Milovanović je davne 2004. godine govorio da veruje kako su u to vreme, gradske novine sa nedeljnom dinamikom izlaženja, jedne od najboljih lokalnih novina u Srbiji. Njegovi naslednici se nadaju da su uspeli da odbrane te standarde. Krajem 2015. godine pokrenuli su portal Kruševagrad, koji danas beleži 80.000 pregleda mesečno. Aktivni su i na društvenim mrežama, a posebno posvećeni radu sa budućim, mladim novinarima.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo