NOVOSAĐANI, PAZITE SE IZMENA SAOBRAĆAJA: Nastavljaju se radovi na toplovodu, novi režim do 1. decembra

S. B.

18. 10. 2022. u 15:41

JAVNO komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 19. oktobra, nastavlja radove na izgradnji vrelovoda u Temerinskoj ulici, u delu od Kisačke do Gundulićeve ulice.

НОВОСАЂАНИ, ПАЗИТЕ СЕ ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА: Настављају се радови на топловоду, нови режим до 1. децембра

N.Karlić

U toj fazi radova biće raskopan kolovoz u zoni raskrsnice ulica Temerinske i Dositejeve zbog čega će, prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme trajanja radova Dositejeva ulica biti „slepa“.

- Regulacija saobraćaja za prethodne faze ostaje ista i podsećamo da se saobraćaj u Temerinskoj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, što je parna strana ulice. Iz Temerinske ulice u smeru ka centru omogućeno je kretanje pravo u Ulicu Jovana Subotića i skretanje levo na Trg Marije Trandafil, dok je iz Kisačke ulice onemogućeno skretanje levo u Temerinsku ulicu. Takođe, iz Dositejeve i Almaške ulice omogućeno je uključenje u Temerinsku ulicu samo u smeru prema Partizanskoj ulici – kažu u „Novosadskoj toplani“.

Planirani rok za završetak radova je 1. decembar, a o narednim fazama radova javnost će, kako ističu u „toplani“, biti blagovremeno obaveštena. Radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" NA ŽELEZNIČKOJ STANICI NOVI SAD: Šta se trenutno radi i kakvi su planovi


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)