USPEŠNI U PROMOCIJI GRADA, REGIJE I LEPOTA SRBIJE: Turistička organizacija Zrenjanina nagrađena na međunarodnom festivalu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

14. 10. 2022. u 17:25

TURISTIČKA organizacija grada Zrenjanina osvojila je tri druge nagrade, Srebrni kofer, u kategorijama, Višelisna turistička publikacija do 50 stranica, Turistička mapa i Najbolji sajt.

УСПЕШНИ У ПРОМОЦИЈИ ГРАДА, РЕГИЈЕ И ЛЕПОТА СРБИЈЕ: Туристичка организација Зрењанина награђена на међународном фестивалу

Foto: TO Zrenjanin

Međunarodni festival turističkih pubikacija Kofer slova, 18-ti po redu održan je u Kruševcu, sa ciljem promocije opština, gradova, regija i ustanova, koje se trude da celokupnu bogatu ponudu upakuju u turističku publikaciju i na taj način prikažu lepotu i autentičnost kraja iz kojeg dolaze.

Na festivalu je učestvovalo više od 40 turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske, a takmičile su se u jedanaest različitih kategorija.

Kriterijum za nagrade u svim kategorijama je bio promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije, kvalitet, originalnost i izvornost sadržaja, originalnost, odnosno kreativnost fotografija.

BONUS VIDEO - ZNAMENITOSTI BEOGRADA: Pogledajte kako turisti mogu da razgledaju našu prestonicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)