"EGZITOV" KAMP PONOVO NA ŠTRANDU: Prvi kamperi već pristižu u Novi Sad

S. B.

04. 07. 2022. u 08:11

EGZIT kamp, najpopularniji festivalski smeštaj u Novom Sadu tokom muzičke smotre na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula, ove godine će prve kampere primiti sutra na kupalištu Štrand, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu, a ispratiće ih, 12. jula.

ЕГЗИТОВ КАМП ПОНОВО НА ШТРАНДУ: Први кампери већ пристижу у Нови Сад

Foto: Egzit tim

Recepcija će za goste raditi 24 časa dnevno a iz "Egzita" ističu da je mesta sve manje, s obzirom na to da učestalo i velikom brzinom stižu rezervacije. Cena kampovanja će biti 3.000 dinara.

- Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i osećaj da festival nikad ne staje, samo su neka od iskustava zbog kojih je kamp omiljeno mesto za hiljade "Egzitovih" posetilaca iz celog sveta - ističu iz "Egzita".

Organizatori festivala takođe potvrđuju da će ovogodišnjim posetiocima kampa, pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavnica sa kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za lične stvari biti dostupne četiri bine i zone unutar kampa, jedinstvena "Egzit" suvenirnica, prostor za sport i rekreaciju ...

Najveći broj posetilaca dolazi iz zemalja regiona i ostatka Evrope, među kojima prednjače oni iz Nemačke, Holandije, Velike Britanije, Slovenije, Mađarske, Turske, Hrvatske, ali uz njih se očekuje i veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije.

Prema podacima Turističke organizacije Novog Sada, u gradu i okolini je na raspolaganju još oko 18 odsto smeštajnih kapaciteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu