Ilon Mask dolazi u Srbiju?

Promo

01. 07. 2022. u 10:00

Novim Sadom je odjeknula vest da Ilon Mask i njegova nova devojka Nataša Baset dolaze na Egzit festival kao gosti kompanije Minakva, da su rezervisali Dunavsku palmu, poznatu vilu na obali Dunava, i za to platili čak 16.000 evra. Obratili smo se Tanji Malbaši radi provere ove vesti.

Илон Маск долази у Србију?

Foto AP

- Na pitanje da li je neko iz Minakve organizovao dolazak Ilona Maska u Srbiju, Tatjana Malbaša je odgovorila: "Upućen mu je poziv. Vilu Dunavska palma smo rezervisali u periodu Egzita i očekujemo odgovor g. Maska u narednih nekoliko dana".

- Na pitanje da li je istina da će zakup vile Dunavska palma koštati 16.000 evra, gđa Malbaša je odgovorila: "Ne bih mogla o tome da komentarišem, ali izgleda da ste dobro obavešteni"

- Da li je istina da dolazi sa novom devojkom - "To ne znamo, ali gospođica Nataša Baset   je uključena u pripremu dolaska."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina