OBILAZNICA DO KRAJA JUNA: Počela treća faza izgradnje deonice kod Zrenjanina (FOTO)

B.Grujić

12. 06. 2022. u 12:24

ASFALTIRANjEM kružne raskrsnice u Prvomajskoj ulici u Zrenjaninu, na deonici tranzitnog puta, obilaznice, počela je treća faza izgradnje deonice od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma.

ОБИЛАЗНИЦА ДО КРАЈА ЈУНА: Почела трећа фаза изградње деонице код Зрењанина (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Rok za završetak svih radova i puštanje u saobraćaj je do kraja juna, a istovremeno sa asfaltiranjem kružne raskrsnice u Prvomajskoj i dela trase u dužini od 480 metara, izvode se radovi na postavljanju temelja stubova rasvete i uređenju zemljanih površina, kao i nove saobraćajne table.

Foto: Grad Zrenjanin

 

RASTEREĆENjE MOSTA U PRINCIPOVOJ

Kada obilaznica zaživi, vozila u tranzitu više neće saobraćati kroz ulice u mesnim zajednicama Gradnulica i Šumica, a znatno rasterećen će biti i most u Principovoj.

- Radovi su trajali duže od očekivanog,  zbog loše izabranog  izvođača radova, adaptacije trase visokonaponskog dalekovoda nad saobraćajnicom i zbog epidemije kprona virusa, koja je značajno usporila sve aktivnosti - poručuju iz JP Putevi Srbije, uz napomenu da je angažovanjem putara iz preduzeća Vojvodinaput - Bačkaput, iz Novog Sada, sve krenulo nabolje i da je posao u završnoj fazi i puštanjem u saobraćaj ovog dela obilaznice steći će se uslovi za izmeštanje najvećeg dela tranzitnog saobraćaja van gradskih ulica.

Foto: Grad Zrenjanin

 

NOVI MOST PREKO BEGEJA

 Deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma, dužine je 3,7 kilometara i osim dve kružne raskrsnice, na njoj je podignut i najskuplji objekat na celokupnoj trasi obilaznice dugoj 14,5 kilometara, most preko Begeja, koji će takođe biti u funkciji tranzitnog saobraćaja.

BONUS VIDEO - SVEČANO U BEOGRADU: Obeležavanje Dana policije i MUP-a

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)