PREMIJERA PREDSTAVE „KVIZIJADA“ POZORIŠTA „VELIKI TEATAR“

Z. GLIGORIJEVIĆ

31. 05. 2022. u 12:09

TRADICIONALNA nagrada za sveukupni doprinos razvoju pozorišne umetnosti ove godine uručena Sanji Pribaković, direktorki OŠ „Rada Miljković“ u Jagodini

ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „KВИЗИЈАДА“ ПОЗОРИШТА „ВЕЛИKИ ТЕАТАР“

Foto:privatna arhiva

Predstava je nastala na glumačkoj radionici koja radi pri ovom pozorištu. Reč je o predstavi interaktivnog i edukativnog karaktera tokom koje se na sceni, pored glumaca Bojana Miloradovića, Nine Nikolić i Sare Pavlović, pojavljuje i još 12 mališana iz publike.

Pozorište „Veliki teatar“ svake godine dodeljuje nagradu za sveukupni doprinos razvoju pozorišne umetnosti. Ona je ove godine pripala Sanji Pribaković, direktorki OŠ „Rada Miljković“ u Jagodini.

- Nagrada nosi moje ime, ali ovo je zasluga cele škole, učenika, nastavnika, poštovaoca lepe reči, umetnosti i dramskog stvaralaštva. Zaista smo ponosni i volimo da sarađujemo sa „Velikim teatrom“ iz Jagodine. Volimo glumu, živu reč, kontakt sa publikom i glumcima. Jedva smo čekali ponovo da dođemo posle pauze koju je izazvala pandemija korona virusa i drago nam je što nastavljamo ovu našu saradnju – kaže direktorka Pribaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere