VELIKI HUMANITARNI BAJKERSKI SKUP: Vožnja, igre, akrobacije i koncerti za Maksimovo lečenje

D. Ristić

27. 05. 2022. u 14:00

U Vranju će u subotu biti organizovan veliki celodnevni humanitarni skup bajkera, sa kojeg će sav prikupljen prihod ići u fond za lečenje bolesne dece.

ВЕЛИКИ ХУМАНИТАРНИ БАЈКЕРСКИ СКУП: Вожња, игре, акробације и концерти за Максимово лечење

FOTO: Promo

Skup će biti održan na prostoru Sportskog centra, a očekuje se okupljanje više stotina bajkera iz svih delova Srbije i Severne Makedonije. Nakon defilea, biće priređene bajkerske igre i takmičenja, a kao specijalna atrakcija je najavljen nastup izvođača akrobatskih vožnji Nikole Radojkovića.

Planiran je i muzički program, u okviru kojeg će nastupiti nekoliko di-džejeva, a koncerte će izvesti vokalni solisti iz Vranja Ognjen Čvorović i Stefan Zdravković, te vranjski rok bendovi "Cardinal Point" i "Mud Factory", kao i gosti iz Ćićevca "Riff" 

Prvobitni plan je bio da se prikupljaju sredstva za lečenje Vukana Stoiljkovića, a kako je Vukan već na lečenju, novac od sponzora i donacija će biti usmeren za lečenje Maksima Ilića (6) iz Vranja koji boluje od cerebralne paralize. Kako navode organizatori, ukoliko na predstojećem događaju bude prikupljena predviđena suma za lečenje Maksima Ilića, višak novca će biti uplaćen u fond "Budi human" za lečenje deteta kome je novac takođe neophodan.  

Događaj se organizuje u saradnji sa gradom Vranjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MALO-VELIKO ČUDO U TOPOLI: Krava Milica je heroj - to se događa jednom u 10.000 slučajeva (FOTO)