KORONA U PARAĆINU: Još četvoro zaraženih, među njima jedno dete

Зорана Рашић
Zorana Rašić

13. 05. 2022. u 14:46

NEMA dana bez novih slučajeva kovida u Paraćinu iako je broj jednocifren na dnevnom nivou, prema izveštajima Doma zdravlja u tom gradu.

КОРОНА У ПАРАЋИНУ: Још четворо заражених, међу њима једно дете

Foto: Z. Rašić

U kovid ambulanti u četvrtak, 12. maja, obavljen je 21 pregled, od kojih trinaest prvih. Od sedamnaest brzih antigenskih testova samo jedan je bio pozitivan, ali su dostavljena tri pozitivna PCR nalaza, tako da su juče evidentirana još četiri nova slučaja kovida.

Na virus korona testirano je jedno dete i rezultat je bio pozitivan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina