ZARAŽENO 26, U BOLNICI 8 OSOBA: Presek epidemiološke situacije u Pirotskom okrugu

V. ĆIRIĆ

31. 03. 2022. u 14:55

NA području Pirotskog okruga u poslednja 24 časa testirano je ukupno 157 građana, među kojima je njih 26 pozitivno na koronu.

ЗАРАЖЕНО 26, У БОЛНИЦИ 8 ОСОБА: Пресек епидемиолошке ситуације у Пиротском округу

Foto: V. Ćirić

Najviše ih je iz Pirota, pa iz okolnih mesta okruga. Lekari ZZJZ pretpostavljaju da je broj zaraženih veći, ali se svi sa simptomima kovid 19, ne javljaju medicinarima. U Opštoj bolnici , na kovid jedinici trenutno se leči 8 pacijenata. Iz Pirota je 8 obolelih, a sa područja Bele Palanke 2.

U kovid ambulanti pirotskog DZ, obavljeno je 145 pregleda, od kojih su 53 prva i 92 kontrolna. U dečjoj kovid ambulanti Dispanzera na Keju bilo je 88 prvih i 52 kontrolna pregleda.

Od početka godine do danas u okrugu je laboratorijski potvrđeno 8.114 slučajeva kovid infekcije, a preminulo je 64 građana-kažu u Cenbtru za kontrolu i prevenciju bolesti pri ZZJZ u Pirotu.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U KRUŠEVAČKOJ KOVID-BOLNICI: Za godinu dana brinuli o 6.000 pacijenata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom