OBNOVLJEN VOZNI PARK: Novo sanitetsko vozilo za Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

31. 03. 2022. u 14:09

ZAHVALjUJUĆI donaciji Ministsarstva zdravlja, vozni park Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu od juče raspolaže sa potpuno novim, savremenim sanitetskim vozilom „sitroen džamper“.

ОБНОВЉЕН ВОЗНИ ПАРК: Ново санитетско возило за Општу болницу Студеница у Краљеву

G.Šljivić

Ovaj sanitet, prvi od dva koji će ove godine stići u kraljevačku bolnicu, prema rečima direktora dr Zorana Mrvića opremljen je najsavremenijim medicinskim aparatima i namenjen je transportu pacijenata do tercijalnih zdravstvenih ustanova.

- Ovo je najmodernijii najbolji sanitet u istoriji naše bolnice. Mali svemirski brod sa svim aparatima, osim respiratora koji već imamo. Uskoro od Ministarstva zdravlja očekujemo još jedno vozilo – rekao je dr Mrvić.

G.Šljivić

Dr Mrvić u novom sanitetu OB Studenica

On je naglasio i da je od početka ove godine OB „Studenica“ od Ministarstva zdravlja dobila 110 miliona dinara u opremi, što je u minuloj deceniji najveće ulaganje države u ovu ustanovu.

- Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom i da ćemo do kraja godine nabaviti još nove opreme – dodao je dr Mrvić. - Očekujem i da ćemo završiti projekat Dijagnostičkog centra, pa da u ovo vreme naredne godine prisustvujemo početku radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!