DETALJI TRAGEDIJE U IĐOŠU KOD KIKINDE: Nastradali muškarac iza sebe ostavio dve ćerke

R. Š.

21. 02. 2022. u 10:56

U požaru koji je juče po podne izbio u porodičnoj kući u Iđošu kod Kikinde smrtno je stradao muškarac čiji identitet zvanično nije utvrđen, jer je njegovo ugljenisano telo pronađeno nakon gašenja vatre.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ИЂОШУ КОД КИКИНДЕ: Настрадали мушкарац иза себе оставио две ћерке

Foot: R. Šegrt

Leš u jednoj prostoriji zatekli su vatrogasci iz Kikinde, koji su ugasili vatru. U Mesnoj zajednici Iđoš kažu da je u pitanju, verovatno, Borivoj M., vlasnik kuće u Ulici Đure Jakšića 56, gde se požar i dogodio.

- On je u toj kući živeo sam. Bio je bolestan, imao je dijabetes, ali i problem sa alkoholom. Nigde nije radio, ali nije bio ni penzioner, tako da su njegovi socijalni uslovi bili dosta teški. Imao je brak iza sebe i dve ćerke, jednu odraslu, koja ima svoju porodicu, i drugu maloletnu, koja živi s majkom. Obe žive u selu – naveli su u Mesnoj zajednici u Iđošu.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da se u nedelju po podne, oko 16.30 sati, dogodio požar i da je nakon intervencije vatrogasaca pronađeno ugljenisano telo čoveka.

- Policija je obavila uviđaj na mestu tragedije i ustanovljeno je da je u požaru stradalo N. N. lice. Ugljenisano telo pronađeno je u kući nakon lokalizovanja vatre, ali nije bilo moguće prepoznati o kome je reč. O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje je naredilo obdukciju tela, pa je ono poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad radi utvrđivanja identiteta i tačnog uzroka smrti – potvrdila je Olja Makitan portparolka Policijske uprave u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)