SPREMNO ČEKAJU BUDUĆE STUDENTE: U Subotici održan je Dan otvorenih vrata

J. L.

03. 02. 2022. u 15:41

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici održan je Dan otvorenih vrata za maturante Ekonomske škole "Bosa Milićević".

СПРЕМНО ЧЕКАЈУ БУДУЋЕ СТУДЕНТЕ: У Суботици одржан је Дан отворених врата

foto. J.L.

Potencijalnim studentima predstavljeno je šta sve ova obrazovna ustanova pruža, od studijske prakse, mogućnosti studijskog boravka u inostranstvu i dobijanja različitih sertifikata. Od ove godine Ekonomski fakultet je krenuo sa novim studijskim programima na osnovnim, master i doktorskim studijama. 

- Sada ima dva studijska programa. Jedan program je poslovna informatika, a druge programe smo ujedinili pod zajedničkim imenom ekonomija, ali se oni, posle druge godine, dele u sedam zasebnih modula. Dakle, studenti kada se upoznaju sa različitim predmetima na početku studiranja onda se opredeljuju, čini nam se, mnogo jasnije i odlučnije za profil koji im se učinio privlačnijim - kaže prof. dr Aleksandar Čučković, prodekan za međunarodnu saradnju na Ekonomskom fakultetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)