MONTIRAJU SE NOVI UKRASI: U Vlasotincu novogodišnja dekoracija bogatija u odnosu na prethodne godine

I. M.

21. 12. 2021. u 14:24

NOVOGODIŠNjA dekoracija u Vlasotincu bogatija je u odnosu na prethodne godine. Osim svetlećih kočija, irvasa, pingvina i igloa, postavljenih u parku ispred zgrade lokalne samouprave, montira se više od 120 svetlećih dekorativnih elemenata – 40 iz prethodnih i dvostruko više onih koji su nabavljeni ove godine.

МОНТИРАЈУ СЕ НОВИ УКРАСИ: У Власотинцу новогодишња декорација богатија у односу на претходне године

foto: OU Vlasotince

Zvezde, pahulje, zvoničići i komete postavljaju se na više lokacija – na ulazu u varoš iz pravca Leskovca, u centru, na mostovima i šetalištu između dva mosta, pored keja i u blizini dečijih parkova. Nabavka figura košta skoro 1,2, a rekonstrukcija stare, nabavka nove rasvete i njihova ugradnja blizu 1,5 miliona dinara.

- Novoj novogodišnjoj dekoraciji se posebno raduju najmlađi. Sa ukrašavanjem povodom predstojećih praznika nismo žurili. Naš proritet su bile škole, vrtići, putevi, pa smo tek sada izdvojili novac da Vlasotince za Novu godinu dobije svečaniji izgled. Naredne godine ćemo za ove namene izdvojiti dodatna dva miliona dinara – objasnio je Vladimir Kocić, zamenik predsednika opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)