STUDENTI OBRADOVALI MALIŠANE: Paketići za decu u "Svratištu" na Zvezdari

B.B.

03. 12. 2021. u 15:28

STUDENTI su još jednom pokazali svoje veliko srce i humanost. Akademci sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment su, u okiviru regionalnog takmičenja u markertingu, zajedno sa kolegama pripremili i uručili paketiće deci "Svratišta" na Zvezdari.

СТУДЕНТИ ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ: Пакетићи за децу у Свратишту на Звездари

Fakultet za projektni menadžment

Bez obzira što je takmičenje bilo onlajn, pokloni su pristizali iz svih zemalja bivše Jugoslavije - Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije. Ove godine, u marketinškim vrštinama takmičilo se 45 timova sa više od 180 učesnika.

- Generacija smo kada smo bili svedoci raznih nepogoda, ratova, poplava, sada virusa ...Brzo smo shvatili da ima ljudi koji žive u siromaštvu, kućama bez grejanja, vode ili kreveta - kaže student Danilo Stijović.

- Shvatili smo, koliko smo svojim igračkama usrećili druge mališane, kako će nekom detetu biti toplo u našoj jakni ili džemperu. Ipak, ono što je najvažnije, naučili smo da bez obzira na to što smo samo deca, itekako možemo da napravimo razliku i promene na bolje živote onih kojima su naša podrška i pomoć potrebni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!