RADIONICE O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE: Skup u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu

B.B.

01. 12. 2021. u 16:32

U REKTORATU Univerziteta u Novom Sadu u utorak 7. decembra biće održana radionica u okviru projekta "EkOtisak": "Koliki je vaš uticaj na planetu kroz ugljenični otisak".

РАДИОНИЦЕ О ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ: Скуп у Ректорату Универзитета у Новом Саду

Marko Risović

Ovo je prva u nizu multidisciplinarnih, edukativnih i reflektivnih radionica, planiranih  u periodu od decembra  do jula sledeće godine, koje su namenjeni razmeni znanja i iskustva na teme koje će biti odabrane na osnovu rezultata ankete i interesovanja građana.

Istovremeno, biće predstavljeni i primeri ličnog delovanja i mogućnosti koje svako od nas ima kako bi smanjio svoj ugljenični otisak, komunalni otpad i zagađivanje životne sredine.

Gosti će biti naučnik i klimatolog Vladimir Đurđević, vanredni profesor na Fizičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Milja Vuković, istoričarka umetnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni