HUMANITARNI KONCERT ZA MALU ANĐELIJU: Ansambl iz Gračanice poziva na pomoć

D.Z.

11. 11. 2021. u 17:55

ANSAMBAL “Venac” iz Gračanice priključio se humanitarnoj akciji za pomoć porodici trogodišnje Anđelije Kitanović, iz sela Odevce kod Kosovske Kamenice koja pati od Morning glori sindroma.

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА МАЛУ АНЂЕЛИЈУ: Ансамбл из Грачанице позива на помоћ

Foto: Printskrin

Ovaj Ansambl izvešće koncert 8. decembra u Gračanici a prihod od prodaje karata biće uplaćen na račun Anđelijinih roditelja kojima je za Anđelijinu operaciju neophodno 10.000 evra.

-Na taj način “Venac” će po ko zna koji put pokazati javnosti da je društveno odgovorna ustanova- navodi se u saopštenju ansambla, koji je i u prethodnim akcijama, a kojih je nažalost mnogo, dao svoj doprinos.Članovi “Venca” kako se navodi u saopštenju, su i ličnim primerom pokazali da, onoliko koliko ko može, treba da pomognu lečenje naših najmlađih i dodaju da je jedan član ansambla iz ličnih sredstava na račun porodice Kitanović uplatio iznos od 120.000 dinara.Inče, iz ansambla striktno naglašavaju da se ove informacije nikako ne plasiraju javnosti radi lične hvale, već kao usrdna molba ljudima da se jedni drugima nađu u nevolji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

POMOĆ

SVI oni koji žele da pomognu da mala Anđelija Kitanović ode na operaciju, novac mogu da uplate na dinarski račun broj 205-900102772872-51 ili na devizni 35205903102871883209.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)