VEĆA SUBVENCIJA ZA JKP "RAVNO 2014": Ćuprijski većnici jednoglasno podržali zahtev preduzeća

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 11. 2021. u 14:44

NA današnjoj sednici Opštinskog veća u Ćupriji jednoglasno je podržan zahtev JKP 2Ravno 2014" da se subvencija od 30 miliona dinara, koja im je odobrena iz opštinske kase, poveća za deset miliona.

ВЕЋА СУБВЕНЦИЈА ЗА ЈКП РАВНО 2014: Ћупријски већници једногласно подржали захтев предузећа

Foto: Opština Ćuprija

Ova sredstva su već predviđena rebalansom budžeta Opštine i kompletno će biti iskorišćena da se reši pitanje vodosnabdevanja i završi izgradnja cevovoda ka fabrici SMP "Automotiv".

Na ovoj sednici, takođe, većnici su dali saglasnost na izmene finansijskih planova nekoliko budžetskih korisnika – Muzeja "Horeum Margi Ravno", Turističke organizacije i Predškolske ustanove.

Između ostalog, dopunjen je pravilnik o energetskoj efikasnosti u delu koji se odnosi na građane kao krajnje korisnike.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - STOUNHENDž U SRBIJI: Ostaci tvrđave Nevade kod Gornjeg Milanovca deluju neverovatno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici