RADIO GRAČANICA: Obeležava 22 godine rada i postojanja

D. Z.

21. 10. 2021. u 14:24

RADIO Gračanica, koja danas obeležava 22 godine rada i postojanja, počela je sa radom 21. 10. 1999. godine i do danas je, kako ističu iz ove radio stanice, koja je nastavila da radi kao naslednik Radio Prištine a danas kao deo sistema i posebna poslovna jedinica JP Mreža-Most, zadržala mesto najslušanije srpske radio stanice na Kosmetu.

РАДИО ГРАЧАНИЦА: Обележава 22 године рада и постојања

Foto D. Z.

Signal se prostire na području kosovskog, pećkog, prizrenskog, kosovsko-mitrovačkog i kosovsko-pomoravskog okruga i emituje se sa predajnika u Sušici.

- Radio Gračanica emituje raznovrsne programske sadržaje počev od kontakt emisija i živih prenosa, preko informativnih, dokumentarnih, kulturnih, sportskih, dečjih sadržaja i muzičkih emisija prilagođenih svim strukturama slušalaca. U skladu sa postojećim uslovima i predviđenom dinamikom emituje 24 sata programa dnevno. Težište programa fokusira se na informisanje Srba na teritoriji Kosova i Metohije sa osvrtom na aktuelna dešavanja na teritoriji kosovskog, kosovsko-pomoravskog, gnjilanskog, pećkog i prizrenskog okruga - navode iz ovog medija i dodaju da celokupni program Radio Gračanice čine sopstveni programski sadržaji i muzički spotovi produkcijskih kuća sa kojima sarađuje.

Inače, od osnivanja pa do danas program Radio Gračanica je znatno unapređen i proširen, naime od pre par godina otvorena je i televizija Gračanica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!