SARADNJA BLAGODET PACIJENTIMA: Veliki stručnjak u radnoj poseti šabačkoj bolnici

V.Mitrić

14. 10. 2021. u 10:36

DOKTOR medicinskih nauka Marko Buta, onkohirurg Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i asistent na Medicinskom fakultetu u Beogradu, bio je u radnoj poseti u Opštoj bolnici Šabac, saopšteno je „Novostima“ u ovoj ustanovi.

САРАДЊА БЛАГОДЕТ ПАЦИЈЕНТИМА: Велики стручњак у радној посети шабачкој болници

Foto: V.Mitrić

Tokom boravka dr Buta, koji je u šabačkoj ustanovi angažovan u svojstvu stručnog konsultanta i stalnog člana onkološkog konzilijuma, uspešno je operisao mlađu pacijentkinju.

- Pre odlaska u operacionu salu održan je radni sastanak, na kome su direktor bolnice dr Slobodan Popović i uvaženi gost razgovarali o daljem unapređenju saradnje između dve ustanove - kažu u OB Šabac.

- Zaključke i predloge kako da stručno povezivanje i razmena iskustava budu još bolji dr Marko Buta će preneti pretpostavljenima svog renomiranog nacionalnog instituta.

Iako je dinamika međusobne saradnje u prethodnim mesecima bila uslovljena epidemiološkom situacijom, ona nastavlja da se uspešno odvija, a jučerašnja radna poseta ima poseban značaj jer je realizovana u mesecu oktobru koji je posvećen borbi protiv raka dojke.

Regularni dolasci stručnih konsultanata i edukacija kadra su u direktnoj funkciji unapređenja usluga koje pruža Opšta bolnica Šabac, u ovom slučaju – posebno u oblasti primene savremenih hirurških procedura - poručuju iz šabačke bolnice.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

POSLEDNjI OPROŠTAJ OD ZORANA STANKOVIĆA: Počela komemoracija legendarnom lekaru u Domu vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!