PROGLAŠENE ČETIRI LISTE: Lokalni izbori u Negotinu 17. oktobra

S.M.Jovanović

24. 09. 2021. u 19:36

IZBORNA komisija opštine Negotin proglasila je do sada četiri liste kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 17. oktobra.

ПРОГЛАШЕНЕ ЧЕТИРИ ЛИСТЕ: Локални избори у Неготину 17. октобра

Foto: S.M.J.

Pod rednim brojem jedan naći će se lista „Aleksandar Vučić -  Za našu decu - Ivica Dačić“, za sada jedina kompletna, sa 45 kandidata za odbornike koja je predata još početkom septembra.

- Mnogo toga je pred nama, razvoj Hemijsko- industriujskog parka koji će omogućiti nova radna mesta, navodnjavanje negotinske nizije što će unaprediti naše poljoprivredne kapacitete, razvoj turističkih lokaliteta uz uređenje pivnica, rekonstrukcija Zdravstvenog centra, samo su neki od kapitalnih projekata koji će promeniti našu opštinu – kaže Vladimir Veličković, prvi na listi i aktuelni predsednik opštine.

POTPISI

Potpise podrške za svoje izborne liste ovih dana u Negotinu prikupljaju i manjinska Vlaška stranka, ali i još nekoliko partija koje su nedavno formirale opštinske odbore i otvorile kancelarije: Savez 90 Zelenih Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije , Zdrava Srbija Milana Stamatovića i Srpska narodna partija Nenada Popovića.

Izborna lista „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu biće pod brojem 2 na glasačkom listiću. Lista je jednotrećinska i ima 15 kandidata za odbornike. Prvi na listi je Milan Milošević, master pedagog iz Negotina.

-Kandidovali smo naše dugogodišnje članove za odbornike u Skupštini opštine Negotin. Reč je o ljudima koji nisu izneverili svoja politička uverenja i koji su spremni da daju svoj maksimalni doprinos u borbi za bolji Negotin – ističu u Srpskoj radikalnoj stranci.

Foto: S.M.J.

Narodna stranka

Pod rednim brojem tri je izborna lista „Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka“ sa 35 kandidata za odbornike. Prvi na listi i nosilac liste je Krsta Stanković Njenjulović, diplomirani agroekonomista.

-Znamo se. I ljude sa naše liste Negotin poznaje. Niko nije tu došao da traži posao za sebe ili nekog svog člana porodice. Radi se o već ostvarenim ljudima koji su se u svojim profesijama pokazali i dokazali – kaže Stanković Njenjulović.

Foto: S.M.J.

"NADA"

Izborna lista “NADA za Negotin – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Demokratska stranka Srbije (DSS) – Nacionalno demokratska alternativa – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković” na glasačkom listiću na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu biće pod rednim brojem četiri. Ova lista je jednotrećinska i ima 16 kandidata za odbornike, po osam iz obe političke opcije.

- NADA izlazi na ove izbore u Negotinu sa nadom da će osvojiti određen broj glasova, a samim tim i odborničkih mesta. Ovo je nama ujedno i početak predsedničke kampanje - kaže Mirko Maksimović, inženjer geodezije, prvi na listi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!