PRELAZAK NA ONLAJN NASTAVU U PARAĆINU: Svi srednjoškolci u Pomoravskom okrugu od ponedeljka slušaju časove od kuće

Z. Rašić

10. 09. 2021. u 15:29

PARAĆIN se nalazi na spisku opština u kojima srednje škole od ponedeljka, 13. septembra, prelaze na onlajn nastavu, potvrdio nam je član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje u toj opštini Dejan Nešić.

ПРЕЛАЗАК НА ОНЛАЈН НАСТАВУ У ПАРАЋИНУ: Сви средњошколци у Поморавском округу од понедељка слушају часове од куће

Foto: Z. Rašić

U pitanju je treći model organizacije nastave, dok će se za osnovne škole primenjivati drugi. To znači da će učenici od prvog zaključno sa šestim razredom imati neposrednu nastavu u školi svakog dana, dok će se za osmake i sedmake primenjivati kombinovani model. Odeljenje koje ima više od 16 učenika deli se na dve grupe, za koje će se nastava smenjivati u školi i na daljinu.

Po istim modelima nastava će se odvijati i u preostalih šest opština Pomoravskog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama