SASTANAK DIREKTORA SVIH ŠKOLA U VRŠCU: Južni Banat spreman za novu školsku godinu

J. J. BALjAK

31. 08. 2021. u 13:04

U KONGRESNOJ dvorani Centra „Milenijum“ u Vršcu održan je sastanak direktora svih škola sa teritorije južnog Banata.

САСТАНАК ДИРЕКТОРА СВИХ ШКОЛА У ВРШЦУ: Јужни Банат спреман за нову школску годину

Foto: Grad Vršac

Tema sastanka, na kom je govorila načelnica Školske uprave tog regiona Snežana Oluški Vlačić, bila je početak nove školske godine i modeli nastave, koji će se primenjivati u zavisnosti od epidemiološke situacije.

Vršac se naalzi u zelenoj zoni, što znači da će đaci krenuti u školu uobičajeno – imaće neposrednu nastavu u školi, a časovi će trajati 45 minuta.

U gradovima i opštinama, koji se nalaze u žutoj zoni, nastava će se normalno odvijati za učenike od prvog do šestog razreda, dok će za učenike sedmog i osmog razreda i za srednjoškolce biti organizovana kombinovana nastava.

Treći model nastave odnosi se na opštine koje se nalaze u crvenoj zoni i podrazumeva nastavu na daljinu za srednjoškolce i učenike viših razreda osnovnih škola.

Školska uprava, lokalne samouprave i škole biće u svakodnevnoj komunikaciji, kako bi se, na osnovu epidemiološke situacije, određivali modeli nastave.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!