U PET SAOBRAĆAJNIH NEZGODA U NIŠU POVREĐENO 7 OSOBA: Među njima su i dva deteta od 10 i 11 godina

J. ĆOSIN

27. 08. 2021. u 12:45

U PET saobraćajnih nezgoda u Nišu u prošla 24 sata povređeno je 7 osoba, a kako saznajemo, jedna osoba je zadobila teže telesne povrede, dok je njih 6 lakše. Među povređenima u udesima su i dva deteta od 10 i 11 godina.

У ПЕТ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА У НИШУ ПОВРЕЂЕНО 7 ОСОБА: Међу њима су и два детета од 10 и 11 година

Foto: D. R.

Kako kažu u policiji, jutros oko 4:30 na Matejevačkom putu se, iz za sada neutvrđenih razloga, prevrnuo moped koji je vozio 60-godišnji Nišlija. On je teže povređen i ekipa Hitne pomoći ga je prevezla na dalje lečenje u Urgentni centar.

Sinoć oko 23 sata u selu Donja Trnava sudarili su se "audi" koji je vozio 32-godišnji Nišlija i "golf" kojim je upravljao 59-godišnji muškarac. U ovoj nezgodi lakše je povređena 60-godišnja putnica iz "golfa".

Na Bulevaru cara Konstantina, u visini Kvantaške pijace, sinoć oko 21:30 došlo je do nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila - "bmw" nemačkih tablica koji je vozio 42-godišnji turski državljanin i "fijat" za čijim volanom je bio 26-godišnji Nišlija.

U policiji kažu da je povrede zadobio vozač "fijata", kao i putnici iz "BMW", devojčica 2011. godište i dečak 2010. godište. 

Sinoć oko 19:40 u Ulici Dimitrija Tucovića povređen je pešak, 63-godišnja žena, koju je oborio "fijat" koji je vozio 39-godišnji Nišlija.

Nezgoda se dogodila i juče ujutru oko 8:20 na raskrsnici ulica Jovana Ristića, Šumadijske i Obilićevog venca kada su se sudarili "fijat" koji je vozio 27-godišnjak iz Niša i moped koji je vozio 69-godišnjak. U ovom udesu je lakše povređen vozač mopeda.

U policiji navode da se uzroci svih nezgoda utvrđuju i da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina