MRTVU JE PRONAŠLI LOVCI: Starica iz planinskog zaseoka Petnika kod LJubovije nestala pre pet dana - pronađena u provaliji nadomak kuće

V.Mitrić

13. 08. 2021. u 11:41

PETI dan nakon što je sin prijavio nestanak majke Stanije Ilić(88), starica je pronađena mrtva, nedaleko od kuće, u zaseoku Petnik, planinskog azbukovačkog sela Donje Orovice.

МРТВУ ЈЕ ПРОНАШЛИ ЛОВЦИ: Старица из планинског засеока Петника код Љубовије нестала пре пет дана - пронађена у провалији надомак куће

foto: V.Mitrić

Starica je u beživotnom stanju otrkivena u jako zaraslom delu tog zaseoka, provaliji nadomak kuće iz koje se, godinama, retko udaljava.

Otišla je od kuće, po svedočenju njenog sina, u nedelju.

Starica je u ovoj azbukovačkoj nedođiji živela sa sinom, koji samo što nije zakoračio u osmu deceniju i nije dobrog zdravstvenog stanja. Sin se jedva stara i o sebi.Samo je mogao da prijavi da majke nema.

Odmah je krenula potraga po ovom jako teškom terenu.

Zoran Obradović, više javni tužilac iz Šapca, naložio je najhitniju i sveobuhvatnu istragu i traženje starice.

Kada je pronađena mrtva VJT iz Šapca naložilo policiji u Ljuboviji da urade uviđaj. Nema naznaka da je starica nastradala pod sumnjivim okolnostima.

U traženju bake Stanije, pored policajaca, rodbine, prijatelja i komšija, uključili su se, na kraju, lovci, članovi Lovačkog društva „Meleta Polić Bata“ iz Ljubovije koji su je pronašli sa policajcima kao iskusni poznavaoci terena.

- Lovci kod nas u Azbukovici, ne samo da u najudaljenijim planinskim selima, brinu o divljačima, već i ljudima - kaže Azbukovčanin Brano Petrović, policajac i tužilac u penziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo