BACIĆE PET TONA TREŠANJA: Radoslav Tomić iz Gornje Jarušice mora da isprazni hladnjaču

M. L.

06. 08. 2021. u 07:26

POLjOPRIVREDNIK Radoslav Tomić, iz sela Gornje Jarušice kod Kragujevca odlučio je da baci pet tona trešanja, jer, kako kaže, nije uspeo da ih proda.

БАЦИЋЕ ПЕТ ТОНА ТРЕШАЊА: Радослав Томић из Горње Јарушице мора да испразни хладњачу

Novosti

On priča da je ove godine sa svog imanja ubrao oko šest tona trešanja, ali uspeo je da proda tek jednu tonu. Ostatak je držao u hladnjači koju sada mora da isprazni jer je stigla šljiva.

- Nisam uspeo da prodam ovogodišnji rod trešnje, nakupci su nas ucenjivali niskom cenom i previsokim zahtevima za kvalitet.Nešto smo prodali na pijacama, ali to je zanemarljiva količina.Ostalo mi je oko pet tona neprodate trešnje. Deo ću dati svinjama, a većinu baciti u potok - kaže Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani