KNJIGE I PAKETI ZA NEGOTINCE: Dar biblioteci i Domu “Stanko Paunović” (FOTO)

S.M.J.

21. 07. 2021. u 20:42

NEMANja Nedeljković, direktor Fondacije “Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić” i narodni poslanici Mladen Bošković i Sanja Lakić posetili su Narodnu biblioteku “Dositej Novaković” u Negotinu i darivali 350 knjiga.

КЊИГЕ И ПАКЕТИ ЗА НЕГОТИНЦЕ: Дар библиотеци и Дому “Станко Пауновић” (ФОТО)

Foto: Narodna biblioteka Negotin

- Srećan sam što smo kao Fondacija deo ove akcije, u kojoj je učestvovalo više od 10 organizacija širom Srbije. Osnovna misija naše Fondacije je podrška mladim talentima i ulaganje u razvoj talenata i sticanje novih znanja kod mladih. Najbolji put ka tom je preko knjiga, zato ćemo i nastaviti ovakve i slične akcije – rekao je Nemanja Nedeljković.

Sanja Lakić i Mladen Bošković posetili su i Dom za decu i omladinu “Stanko Paunović” i uručili im pakete sa životnim namirnicama. Ovo dvoje poslanika, zajedno sa stranačkim kolegom Lavom Pajkićem posetili su ovu ustanovu socijalne zaštite i pre mesec dana kada su im donirali igračke.

- Ovo su samo prvi koraci zato što želimo da nastavimo različite projekte u Negotinskoj krajini i istočnoj Srbiji. Praktično je ovo nastavak jedne velike akcije koja je bila namenjena deci u Dalmaciji. Radujem se narednim aktivnostima i očekujem niz uspešnih projekata – dodala je Sanja Lakić.

Narodni poslanici Lakić i Bošković pripremaju i ekskurziju za najbolje učenike opštineNegotin, koje će ugostiti u Beogradu i organizovati im druženje sa vršnjacima.

- Trudimo se da pomognemo koliko možemo, da razgovaramo sa građanima iz opštine Negotin. Obišli smo do sada Dom “Stanko Paunović”, biblioteku, Šah klub „Hemičar“ i donirali smo 22 humanitarna paketa Centru za socijalni rad. Tokom rada na terenu obišli smo i uspešne vinogradare u ovom kraju – kaže poslanik Mladen Bošković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina