VRNČANI DOBIJAJU NOVI PUT: Asfaltiranje puteva u opštini Gornji Milanovac, predsednik opštine obišao radove (FOTO)

V. I.

14. 07. 2021. u 16:34

NI visoke temperature i žega nisu usporili radove na asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva na području gornjomilanovačke opštine, već se obavljaju bez dana prekida.

ВРНЧАНИ ДОБИЈАЈУ НОВИ ПУТ: Асфалтирање путева у општини Горњи Милановац, председник општине обишао радове (ФОТО)

Foto: Opština Gornji Milanovac

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac obišao je u sredu radove na asfaltiranju lokalnog puta u Vrnčanima i tom prilikom odneo osveženje vrednim radnicima i zahvalio se izvođačima radova što i na ovako visokim temperaturama rade u kontinuitetu na izgradnji puteva u milanovačkoj opštini.

- Vrednost radova  je 3,2 miliona dinara, a još dve deonice ovde planiramo da završimo i to već sledeće godine. Ova deonica je veoma značajna, jer spaja dva sela, a ovakvim tempom ćemo raditi do kraja građevinske sezone – kazao je Kovačević. – Raspisali smo nove nabavke za oko 40 miliona dinara, otvaranje očekujemo narednih dana. Već u septembru biće novi poziv kojim ćemo pokušati da dodatno osnažimo infrastrukturu na teritoriji opštine Gornji Milanovac pošto imamo novca za još neke putne pravce, tako da će građani biti zadovoljni na kraju ove sezone.

Foto: Opština Gornji Milanovac

 

Zoran Kovačević, predsednik MZ Vrnčani naglasio je da je ova deonica dugačka nešto više od 600 metara, ali da svaki put koji se uradi - mnogo znači.

- Hvala predsedniku i njegovim saradnicima koji su uvideli potrebe meštana ovog kraja i što ulažu u puteve u Vrnčanima, jer svaki metar asfalta puno znači - istakao je predsednik MZ Vrnčani.

Foto: Opština Gornji Milanovac

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)