UDAHNI MUZIKU: Poznat program drugog Festivala muzičke izuzetnosti u Ćupriji - „Ravanelius“

Z. Rašić

08. 07. 2021. u 14:09

ORGANIZATOR je objavio program drugog izdanja Festivala muzičke izuzetnosti u Ćupriji „Ravanelius“, koji se pod motom „Udahni muziku“ održava od 16. do 18. jula u tom gradu.

УДАХНИ МУЗИКУ: Познат програм другог Фестивала музичке изузетности у Ћуприји - „Раванелиус“

FOTO: Z. R.

Biće to pravi praznik za ljubitelje klasične muzike koji počinje koncertom Simfonijskog orkestra „Simfonijeta“ i džez formacije „Sofija“ iz Bugarske na otvorenoj sceni u Moravskom parku u petak, 16. jula od 21 sat, dok kvartet „Habanera“ svira iste večeri od 23 sata u „Plavoj laguni“.

Subota, 19. jul je dan za operu za decu „Snežana“ i koncert duvačkog kvinteta Beogradske filharmonije koji se održavaju u 12 i 21 sat u sali ŠOMO „Dušan Skovran“, dok je nedelja posvećena dečjoj radionici pravljenja gudačkih instrumenata i panel diskusiji na temu klasične muzike. Ovi događaji odvijaće se u parku kod Prve mesne zajednice od 10 sati i u Muzeju „Horeum Margi-Ravno“ od 12.

Festival klasične muzike završava se iste večeri, 18. jula, koncertom najboljih učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji, te koncertom Stefana Milenkovića i „Kamarate akademike“  u Moravskom parku od 21 čas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)