POČELO KUPANJE NA GRADSKOM BAZENU U VRŠCU: Cena ulaza ista kao pre tri godine, za đake generacije besplatno

J. J. B.

01. 07. 2021. u 19:57

KUPALIŠNA sezona na Gradskom bazenu u Vršcu danas je zvanično otvorena, a lokalna vlast najavljuje i nova ulaganja u ovaj kompleks, koji čine olimpijski i dečji bazen dubine 43 centimetara, kafić, prostor za preko 140 ležaljki i parking.

ПОЧЕЛО КУПАЊЕ НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ВРШЦУ: Цена улаза иста као пре три године, за ђаке генерације бесплатно

Foto: JKP Drugi oktobar

Tu su i novoizgrađene svlačionice, tuševi i javni toalet, koji su trebali da budu pušteni u upotrebu još prošlog leta, ali ta sezona nije ni bila otvorena zbog pandemije korona virusa.

-Planiramo da u okviru ovog kompleksa izgradimo još jedan manji bazen, u kom bi deca mogla da uče da plivaju, s obzirom na to da je neplivačima zabranjen boravak u olimpijskom bazenu – kaže Dejan Santrač, zamenik gradonačelnice Vršca.

On apeluje na sve korisnike da poštuju pravila ponašanja na bazenu i da budu disciplinovani, s obzirom na to da je korona virus još uvek prisutan.

Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 19 časova, a cene ulaznica su ostale iste kao i pre tri godine, kada je kompleks otvoren – 250 dinara za odrasle, za decu i penzionere 100 dinara, dok je za đake generacija ulaz besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna